Hlavní obsah stránky
Adveni Tapiokový škrob
Nahlásit
Nahlásit chybu
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. K přípravě slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Varianty
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. K přípravě slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody. Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.
Parametry
Výrobce | Adveni Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení