Hlavní obsah stránky
  • Adveni Tapiokový škrob
  • Adveni Tapiokový škrob
  • Adveni Tapiokový škrob
Adveni Tapiokový škrob

Adveni Tapiokový škrob

Nahlásit
Nahlásit chybu

Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. K přípravě slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. K přípravě slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody. Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.

Parametry

VýrobceAdveni
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní přísady na vaření a pečení
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení