Hlavní obsah stránky
Likér Jägermeister 35 %

Jägermeister 35 %

Nahlásit
Nahlásit chybu

Bylinný, 35 %, 0,02 l, země původu NěmeckoNěmecký Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce.

Varianty

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Německý Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce. Po 6-týdenní maceraci putuje směs do dubových sudů, kde vyčkává celý rok na svou chvíli. Do lahví se pak stáčí temně hnědý likér s výraznou chutí bylin a svěžími citrusovými tóny.

Klíčové vlastnosti
  • roční zrání v dubovém sudu
  • komplexní aromatická chuť
  • receptura obsahuje 56 ingrediencí

Bylinný likér Jägermeister

Legendární „Jäger“ skvěle funguje samostatně, ideálně v ledově nachlazených panácích. Stejně tak mu to ale sluší v teplých i studených koktejlech.

Namražený Jägermeister v ledu
Výběr ingrediencí

Čisté přírodní přísady jsou pomalu kombinovány výrobními experty, tzv. mistry destilace. V první fázi tito mistři destilace pečlivě vyberou rostliny s využitím znalostí jejich substancí a aromatických složek. Každá přísada a její poměr jsou nesmírně důležité, a tak probíhá proces výběru s velkou pečlivostí. Ingredience se následně přesně odváží, poté se drtí a míchají.

Macerace

Přírodní ingredience rostlin jsou několik týdnů jemně extrahovány v procesu studené macerace se směsmi alkoholu a vody tak, aby všechny složky perfektně prolnuly. Různé produkty macerace se kombinují a vytváří se finální směs esence Jägermeister. Po skončení procesu macerace prochází extrakt další kontrolou kvality a je pak na jeden rok uskladněn v dubových sudech.

Sudy Jägermeisteru
Skladovaní s sudech

Zatímco většina bylinných likérů se lahvuje krátce po maceraci, esence Jägermeister prochází dlouhodobým procesem zrání, díky kterému vzniká komplexní produkt. Jemné póry v dubových sudech umožňují esenci jemně vdechovat kyslík procházející dřevem, což přispívá k výraznému aroma Jägermeister.

Výroba

Po ročním zrání v dubových sudech se extrahovaná směs znovu filtruje a vytváří se čistý roztok. V posledním kroku se esence Jägermeister míchá s vodou a čistým alkoholem, vyvažuje tekutým cukrem a karamelem a následně se znovu filtruje. S využitím všech tradičních postupů se uzrálá esence nyní stává skutečným bylinným likérem Jägermeister s jeho charakteristickou chutí. Jägermeister je připraven na plnění do charakteristických zelených lahví.

Parametry

VýrobceJägermeister
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieLikéry
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh likérubylinný
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Obsah alkoholu35 %
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Objem0,02 l
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Země původuNěmecko
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Dárkové baleníne
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Likéry Jägermeister

Mohlo by vás zajímat