Hlavní obsah stránky
Jägermeister 35 %
Bylinný, 35 %, 0,02 l, země původu NěmeckoNěmecký Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Německý Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce. Po 6-týdenní maceraci putuje směs do dubových sudů, kde vyčkává celý rok na svou chvíli. Do lahví se pak stáčí temně hnědý likér s výraznou chutí bylin a svěžími citrusovými tóny.
Klíčové vlastnosti
- roční zrání v dubovém sudu
- komplexní aromatická chuť
- receptura obsahuje 56 ingrediencí
Bylinný likér Jägermeister
Legendární „Jäger“ skvěle funguje samostatně, ideálně v ledově nachlazených panácích. Stejně tak mu to ale sluší v teplých i studených koktejlech.
Výběr ingrediencí
Čisté přírodní přísady jsou pomalu kombinovány výrobními experty, tzv. mistry destilace. V první fázi tito mistři destilace pečlivě vyberou rostliny s využitím znalostí jejich substancí a aromatických složek. Každá přísada a její poměr jsou nesmírně důležité, a tak probíhá proces výběru s velkou pečlivostí. Ingredience se následně přesně odváží, poté se drtí a míchají.
Macerace
Přírodní ingredience rostlin jsou několik týdnů jemně extrahovány v procesu studené macerace se směsmi alkoholu a vody tak, aby všechny složky perfektně prolnuly. Různé produkty macerace se kombinují a vytváří se finální směs esence Jägermeister. Po skončení procesu macerace prochází extrakt další kontrolou kvality a je pak na jeden rok uskladněn v dubových sudech.
Skladovaní s sudech
Zatímco většina bylinných likérů se lahvuje krátce po maceraci, esence Jägermeister prochází dlouhodobým procesem zrání, díky kterému vzniká komplexní produkt. Jemné póry v dubových sudech umožňují esenci jemně vdechovat kyslík procházející dřevem, což přispívá k výraznému aroma Jägermeister.
Výroba
Po ročním zrání v dubových sudech se extrahovaná směs znovu filtruje a vytváří se čistý roztok. V posledním kroku se esence Jägermeister míchá s vodou a čistým alkoholem, vyvažuje tekutým cukrem a karamelem a následně se znovu filtruje. S využitím všech tradičních postupů se uzrálá esence nyní stává skutečným bylinným likérem Jägermeister s jeho charakteristickou chutí. Jägermeister je připraven na plnění do charakteristických zelených lahví.
Parametry
Výrobce | Jägermeister Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Likéry Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh likéru | bylinný Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Obsah alkoholu | 35 % Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 0,02 l Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Země původu | Německo Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Dárkové balení | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru |