Logo obchodu Hebe.com

Hebe.com

177 hodnocení

47 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Anet před 7 měsíci
Doporučuji obchod

Nakoupila jsem poprvé a zřejmě ne naposledy. Zboží přišlo v pořádku do dodacího místa, po přečtení zdejších recenzí jsem raději zvolila platbu dobírkou a fungovalo vše jak mělo. Zboží bylo zabalené v krabici spolu s pěnovou výplní, aby nedošlo k poškození produktů uvnitř. Doporučuji!

Nic

Silvie Jurcikovapřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Zpráva přes e meil do dvou dnů v Česku

Zadne

Tereza Kroutilovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Nebylo mi umozneno objednavku zaplatit. Prisliben novy uvitaci kod ktery neprisel. Mezitim zrusena akce na zbozi o ktere jsem mela zajem. Ztrata casu. Jiz nikdy vice!

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednávka přišla v roztrhane krabici, zboží uvnitř nebylo nijak zabalené,jen nahazene. Kosmetika samozřejmě rozbitá, rozteklá po krabici. Nepoužitelné. Nikdy víc!

Ladislav Ráczpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo do 2 dnů a vše bylo v pořádku.

Autotronicservis Novákpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Po vrácení zboží nedodržování 14 denní lhůty vrácení peněz.

Kateřina Hlubikovápřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v pořádku, rychlé dodání, dobře zabalené

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Po třech týdnech od objednání dorazil roztrhaný promočený balíček obsahující vyteklou kosmetiku. Obchod zasílané produkty nijak nebalí, prostě je nahází do tenké krabice a pošle, takže se po cestě rozbijí a vytečou. Dárková balení kosmetiky jsou nepoužitelná - obaly roztrhané a všechno oblemcané vyteklými produkty. Velké zklamání, z tohoto obchodu již nikdy více.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Objednala jsem několikrát. Vždy bez problému. Poslední objednávka nebyla úplná. Chyběl v ní produkt

Chyběl produkt v objednávce. Na email odpověděli asi po týdnu. S tím, ať na svoje náklady pošlu vyplněnou reklamaci na chybějící produkt. Ale kašlu na to.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost doručení Ochota Komunikace Mini Katalog Kvalitně zabalené Skvělé ceny oproti jiným obchodům S obchodem jsem velice spokojená, neobjednam poprvé, ale momentálně jsem měla strach, protože přibylo hodně negativních recenzí, ale vše v pořádku, takže ty negativní recenze moc nechápu a budu objednávat nadále.

Žádné nejsou

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jeden ze tří balíčků mi přišel v pořádku. Jednalo se o produkty, které byly zabalené v krabicích. Obsah krabic úplně rozsypaný a roztrhaný. Hrozné. Ceny jsou sice pěkné ale za to co vám domu dorazí se urcite nevyplatí.

Zuzana Hubálkovápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Předchozí 3 objednávky dorazily v pořádku a relativně rychle, nicméně poslední objednávku z 20. 11. 2023 prý "poslali" hned druhý den, ale od té doby se nic nedělo, zásilka podle trackingu pošty ani nebyla podána. Psala jsem na zákaznickou podporu (na zákaznickou linku se nelze dovolat, strávila jsem 45 minut čekáním, kdy jsem byla "první ve frontě" a potom se hovor vypnul), po 5 dnech přišla reakce, že se tomu bude věnovat příslušné oddělení - a poté druhý den přišel email o úspěšném "vrácení" produktů. Nic jsem nevracela, nic jsem vracet nechtěla, ani to neposlali. Doufám jen, že teď dostanu své peníze zpět. Levné polské obchody již nikdy více.

Silvia Hrišťovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zadne

Poslali zbozi špatně zabalené , následně vyteklo a poškozené a nepoužitelné . Na fotky dlouho vůbec nereagovali, až na moji urgenci napsali ze jim mám ty opatlane vecy poslat zpět. Rozbité, vytekle nic . Už nikdy více Hebe.cz.

Alanis 22před 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Půlka objednaného zboží přišlo v pořádku ale..

Místo objednané set pleťové značky co měli 5 výrobků v akci mi poslali něco úplně jiného na tělo a ruce úplně jiné značky !! Dost mě to naštvalo že mi neposlali co jsem si objednala a zaplatila!! (dobírkou). Psala sem e-mail ale zatím bez odpovědi.

Matěj Králpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednavka prisla. Jednalo se o svicku. Ale bohuzel neumi balit zasilky a bylo to pouze v krabici, takze svicka byla rozbita. Obchod nedoporucuji.

Zu Zeydovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem zboží za 1000,- korun a zaplatila bohužel předem kartou. Nic nedorazilo a na e-maily odpovídal pouze robot. Storno objednávky a peníze zpět přišly až poté, co jsem platbu reklamovala prostřednictvím banky; to je možné 30 dní po uskutečnění platby.

Marcy 69před 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

20.10. Objednáno zboží za 1000 Kč, dodnes ho nemám! Zákaznická linka je absolutně nanic, protože se nelze spojit s operátorem, na e-mail taky nikdo nereaguje. Věřila jsem, že objednávka přijde v pořádku tak jako dvě předchozí, to byl ale omyl!…. NENAKUPUJTE, pokud nechcete o své peníze přijít!!!! Když vidím kolik je zde stejně podvedených, říkám si, že by to mohlo zajímat ČOI

Miškapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Po přečtení negativních reakci jsem měla obavu, proto jsem radeji nakoupila na dobírku naštěstí vše dorazilo během 2 dnů a v pořádku. Nakoupila bych znovu, ale opět raději na dobírku. Některé produkty mají za dobré ceny

Nic

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Původně jsem se skrz recenze bála objednat, ale riskla jsem to a jsem teda moc spokojená. První dražší objednávka proběhla na dobírku, abych si ověřila, že to přijde a druhou už jsem platila normálně převodem, protože u té první bylo vše v pořádku. Objednávám teda jen měkké věci (ubrousky, pleny, intimní hygiena,...), takže nemám zkušenost s voňavkou apod., ale zboží přišlo naprosto v pořádku a asi do 3 prac. dnů jsem ho měla doma.

Zatím nic.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Po měsíci mi objednávka stále nedorazila a firma nekomunikuje.

Doprava

Česká poštaZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Česká pošta (na poštu)ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie