Logo obchodu Gomez

Gomez

196 hodnocení

55 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Renata Zabranskapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zbozi sice dorazilo ale bohuzel jina velikost na dotaz jestli si zbozi muzu vymenit za mensi velikost tak to pry nejde a ze si musim zbozi objednat znovu a znovu zaplatit a to jsem se tam dovolala az po trech dnech intenzivniho volani takze nedoporucuji.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo v pořádku, super zabalené,nevyhovala velikost,reklamace bez problémů a peníze do 14 dnů zpět na účtě.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

dodani

pri snaze vratit zbozi, nikdo nekomunikuje .telefon nezvedaji a na email neodpovidaji..jedina moznost bude zaslat na vlastni naklady...zaslani do polska...a tim prijdu zbytecne i o cast penez..nedoporucuji nakupovat..absolutne nulovy klient servis.. snada spojit se s obchodem 3 dny - denne nekolit volani, bez uspechu a na email pouze odpovida automat..ale bez pomoci a reseni

Jan_před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Platbu za vrácené zboží stále neposlali. Nenakupovat!

Jan Víšekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vse v poradku, bez problemu!

Hanka Hankapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

V tomto eshopu jsem nakoupila zboží jednou za čas. Momentálně jsou ceny vysoké.

Reklamuji zboží. Už měsíc žádám o vrácení peněz.Ale marně. Když napíši email, vždy mi email přepošlou a nic se neděje. Z důvodu problému při reklamaci NEDPORUČUJI tento esho.

L Dpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vše OK. Originál zboží vč. všech visaček a cedulek i QR kód pro ověření, že je zboží originální na webu Armani. Pěkně zabalená objednávka. Doručeno za několik dní. Cena o dost nižší než na jiných eshopech, kde jsem stejnou věc viděl. Negativní recenze, které jsem četl až po nákupu, mě docela vystrašily.. zbytečně. Ale je pravda, že jsem nic nevracel/nevyměňoval, tak nevím, jak by eshop reagoval.

Vše OK.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Strašný problém vracení peněz. Pan lze do telefonu a chce pokaždé něco jiného. Nemůžu z nich dostat peníze zpět. Zboží přišlo v jiné velikosti, boty za 5600,-

Tyna Italianopřed 2 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem si poměrně drahý kabát. A až poté jsem dohledala recenze. Přemýšlela jsem, zda obj.( na základě recenzí) nemám zrušit. Nezrušila jsem a nakonec to bylo dobře. Značkový kabát přišel v pořádku. Jsem fakt ráda, že jsem obj.nezrušila.

Snad jen to, že platba musí být při dobírce v hotovosti. To je jediné -

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí jsem litoval že jsem tady vůbec objednal. Zboží dorazilo sice poškozené ale original . Zboží vráceno ve 14 denní lhůtě a penízky byli za týden zpet na účtu . A v plné výši. Dobra komunikace pres emaily. Telefon vubec neberou.

Nic

Eva Kuntovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem si 2 kabelky od Guess a po přečtení recenzí jsem přemýšlela jestli si mám balíček vyzvednout, nakonec jsem to udělala. kabelky byly pečlivě zabalené originál a moc pěkné. asi jsem měla štěstí objednávala jsem si již po druhé a vše super. S vracením nemám zkušenosti.

Za mě nemůžu říci žádné výtky vše ok .

Verunecka Rychlapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží sice přišlo v porádku, ale po vrácení kvůli špatné velikosti mě jiz měsíc a půl obchod přesvědčuje, že mají spoustu vrácených zásilek a nestíhají. Peníze stále nikde a pravděpodobně je už ani neuvidim :) nenakupovat!!!

Pulsenpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vrácení zboží naprostá katastrofa!!! E-mail o obdržení vráceného zboží žádný, když jsem po čtrnácti dnech volal na infolinku, tak mi bylo řečeno, že obdržím e-mail o zaúčtování vrácení peněz, ale lhůta už dávno uběhla a vrácené peníze nikde!!! Čekají s vrácením peněz do posledního možného dne do kterého mají peníze vrátit, ale částka stejně na účet nepřišla. Slušný e-shop vrací peníze seriózně a ihned po obdržení zásilky!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vse probehlo v poradku, potvrzeni o objednani a stavu objednavky chodila obratem, samo zbozi dorazilo ve standardnim case (v porovnani s jinymy eshopy). Zbozi jsem nevracela, takze v tomto ohledu nemuzu posoudit.

Nic

Pavelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvalita dodaného zboží (Germany), cena, rychlost dodání, dobře zabalené, original obaly, visačky na zboží polské - s polskými cenami.

Špatné recenze na netu od různých uživatelů. Jsem rád, že jsem nedal na jejich rady.

Alamarteppřed 3 lety
Doporučuji obchod

komunikace po objednavce ze strany obchodu. cena a rychlost dodani.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nakupovala jsem zde dvakrát, i teď před Vánocemi na poslední chvíli a pokaždé vše v pořádku. Dodáno rychle a i bezproblémové dovolání a ochota.

Nic.

Renata Tišerovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zaplatila jsem objednávku 7.12.2021 a dosud jsem zboží neobdržela. Napsala jsem od té doby 4 maily s dotazem na stav dodání. Vždy mi přišla odpověď automatu. Na telefonní číslo není možné se dovolat, protože je záměrně permanentně obsazené. Rozhodně nedoporučuji!!!!!!

Anežka Strakovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Dodání Cena

Nic

Karelchudypřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednal jsem bez přečtení recenze kabelku Guess (pro manželku:-)) Následně jsem narazil na recenze tohoto obchodu a docela jsem se zděsil. Ale kabelka dorazila, je originální a velmi dobře zabalená bez poškození. Jsem spokojen

Platba

Online platby (PayPal, PayU, Raiffeisen banka)Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převod

Kontaktní údaje

Kategorie