Logo obchodu CZC.cz

CZC.cz

2156 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sima. Spřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

od nákupu mě odradil chat s jakýmsi robotem celé to na mě zapůsobilo velice neprofesionálně a celkem výsměch k zákazníkovi,který jen potřeboval poradit ohledně koupě produktu. Ještě že jsem si nic neobjednala, nechci si raději představit jak by pokračovala ona komunikace s robotem v případě reklamace : D: D :D

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají

Neuznaná reklamace na monitor v záruce. A to tam byla ještě prodloužená záruka na 36 měsíců...haha. Té se monitor ani nedožil. Prý na mechanické závady výrobce záruku neposkytuje!!!!! Hnus! Nikdy bych nereklamovala něco co bych si sama rozbila! Už nikdy více CZC!!!!

Zdenek Sevcikpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Ohledně prodeje asi nic

Pozarucni Servis tel v Mladé Boleslavi je katastrofa.Uz nikdy více.Jednalo se o výměnu napájecího konektoru v ceně do 900kc.Po týdnu přišla SMS, že se konečně podařilo sundat u tel zadní kryt a že mám vydržet. Další sms za pár dní že konektor.je napojen na displej a že by mohl prasknout a oprava by stála 2300-3000kc .Zda souhlasím se zaplacením kdyby nahou displej praskl. SAMOZREJME ZE NE TEL CHCI ZPET.Pravdepodobne jim ten displey praskl protože tel už 3 týden nemám.Kdyz to servis neumí tak ať to ani nedělá.lemplove.

petr kopackapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

cena

jednání, nekompetentní lidi. nedopioručuji

Bára před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží objednáno, termín dodání potvrzen na následující den, pak však nic, ani sms, ani telefonát, až když jsem se začala zajímat sama, mi bylo po 2 a půl hodinách zjištěno, že mnou objednané zboží již není a nebude. Poprosila jsem o přepojení na technika, aby mi pomohl s výběrem adekvátní náhrady, ten byl otrávený, neochotný. Tudíž s CZC.cz končím a nedoporučuji !

Aneta Capkovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Dvakrat neuznana reklamace, nyni zvazuji pravni kroky. Za zbozi v radu desitek tisic si predstavuji jiny servis. NAKUP U TETO SPOLECNOSTI UZ NIKDY VICE!!

Anonympřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

2x reklamace telefonu - závada přetrvávala dále . 3 reklamace zamítnuta bez opravy. Peníze nevráceny ani výměna telefonu za nový Telefon Iphone 12 byl kupovaný v lednu ,cena 21 000,- . V březnu již proběhla reklamace ,další byla v červenci a 3 reklamace zamítnuta ,vráceno bez opravy. Nikdy více z CZC !!!

Fialka Vlpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic,mormalni zlodeji.

3x uznana reklamace,pri ctvrte reklamaci na stale stejnou zavadu a zadosti o zruseni kupni smlouvy a vraceni penez mi bylo sdeleno,ze jsem si zavadu spusobil sam a ze nic nedostanu.

petr tomicapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Koukám, že po dvou letech se u CZC co se týká reklamací nic nezměnilo. Také na vás zkouší znalecký posudek. Z vlastní zkušenosti vím, že nepomůže ani posudek ani PČR ani ČOI. Rovnoujsem se snimi soudil a vyhrál jsem to. CZC nemá vůbec žádný profi právní tým a poslali tam pana Bučka, což je nějaký obyčejný manažer reklamací. Oni totiž spoléhají na to, že to hodíte za hlavu a zastrašují slovem soudní znalecký posudek, kterého se samozřejmě obyčejný spotřebitel lekne. Také je hrozně těžké sehnat advokáta, protože jde většinou o produkty v řádů tisíců a to není pro advokátní kanceláře co se týče marží, zajímavé. Ač sice dvojka na trhu, ale v reklamacích jsou to svině.

Jakub Moškořpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Gauneři. Krásný přívětivý eshop funguje jen do doby, kdy se něco pokazí a je třeba reklamovat. Nic horšího jsem nezažil nikdy a nikde. Cítím se podveden a to doslova. Zákazník ani doba reklamace v řadu měsíců není priorita. Na reklamaci sedí nešikové, kteří dokážou akorát generovat různé stupidní dětské výmluvy. U poslední reklamace, kdy jsem jim desku dával už po několikáté a čekal mnoho týdnů mi jí vrátili s ohnutými piny na procesoru a řekli, že jsem si toto musel způsobit sám a tudiž nemohou reklamaci uznat. Reklamoval jsem vícekrát a u pokaždé mě nečím naštvali. Ruce pryč od CZC.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kdyby se dalo něco pochválit, tak ten jejich bordel ve všem.

Nejhorší zážitek s Eshopem za několik let. Nejenže nejsou schopní odeslat zboží skladem do druhého dne, jak všude píší, navíc po týdnu objednávku zrušili, bez jakéhokoliv pardonu a upozornění. O zrušení jsem se dozvěděl, až když jsem hledal, jak je na tom má objednávka. A pak nastala anabáze s vrácením peněz. Tolik zbytečně zaměstnaných lidí, to se jen tak nevidí. Navíc se vás několikrát dotázají na to, co jste jim už 2x sdělili. Odpoví na Váš email otázkou, na kterou mají odpověď již ve vašem předchozím emailu a pořád dokola.

Lunreal Skywalkerpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

momentálně nic

Zklamalo me, ze jsem zaplatil 10 tisíc za procesor, ktery omylem nebo schvalne nedali do baliku (navíc balik s elektronikou jen v průhledné bublinkovce). A zodpovednost prehazuji na me a na prepravni sluzbu, ktera za nic nemuze. A tak nemám ani procesor, ani penize.

Martin Kašparpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Nejhorší reklamace, odmítnutá reklamace sluchátek kvůli drobné nečistotě. Sportovní sluchátka byly použity nad rámec běžného použítí. Děláte si srandu?

V Rovensky 46před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Koupil jsem v CZC mobilní telefon za cca 17,500 KČ. Brzy se ukázalo, že se na něj občas nedá dovolat. Laik by řekl že to je u telefonu docela podstatná vada. Nicméně autorizovaný technik seznal že telefon je zcela v pořádku, takže reklamace zamítnuta. CZC necítí potřebu situaci dál řešit. Pokud také chcete drahý telefon co nevolá, našli jste ten pravý obchod. Já další nákupy neplánuji.

Filip Roschepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

!!!!! Nic !!!!!

Snad úplně vše, zakoupil jsem zde notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05, který se mi ani ne po 3 měsících sám od sebe vypnul. Po reklamaci mi opět přišel a hned den na to znovu stejný problém, prý chybné nastavení :D. Jako u přechozí reklamace. Po třetí reklamaci už jsem žádal vrácení peněz což je asi naivní si myslet, že by se to povedlo. Doteď se s nimi přu bez jakéhokoliv výsledku. Radím Vám proto nic zde neobjednávejte, protože následná reklamace bude peklem a to jsem ani nezmínil že každá reklamace, kterou jsem založil trvala kolem měsíce :).

Lenka T.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji obchod CZC.CZ. Koupila jsem v tomto obchodě notebook Dell Vostro 3580. Popis na webu prodejce uváděl: "Notebooky Vostro 15 (3580) jsou předurčeny pro firemní a náročné domácí použití. Samozřejmostí u nich jsou bezpečnostní funkce, stejně jako moderní výkonné procesory Intel. Notebooky této řady proto budou bez větších problémů zajišťovat bleskové spouštění a načítání většiny potřebných aplikací." Skutečnost je taková, že notebook je extrémně pomalý. Než naběhne či se cokoliv otevře, mohu si jít mezi tím připravit kávu. Notebook jsem z tohoto důvodu u prodejce reklamovala. Bohužel neúspěšně. Prý dle vyjádření autorizovaného servisu rychlost v továrním nastavení odpovídá HW specifikaci notebooku. Dále mi z jejich reklamačního oddělení odepsali, že pokud nesouhlasím s vyřízením reklamace, mám samozřejmě možnost se obrátit na instituce ochraňující práva spotřebitele, případně si nechat vypracovat vlastní znalecký posudek. Takže mám teď nepoužitelný notebook za cca 12 000 Kč a prodejce mě elegantně poslal "do pryč". Proto CZC.CZ už nikdy více!

Ondřej Bašepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dle nedávných hodnocení vidím, že na reklamačním oddělení CZC i po roce od mého nákupu dělají stále stejní amatéři, ještěže jsem z tohoto obchodu už rok nic dalšího neobjednával.

Venfulpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Stoprocentně nedoporučuji! Objednala jsem si sklo na telefon. Po přilepení skla jsem zjistila, že je malé a patří na jiný telefon, ikdyž byla na krabičce nálepka (IPhone 11) - kterou si tam očividně nalepil sami.. -Následně jsem sklo reklamovala (reklamace neuznána, prej se nejedná o vadu ani chybu) :D - nové sklo rozhodně objednávám u konkurence, která mi bude schopná poslat správné sklo.

Milan Štětinapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Max zamestnance na prijeti reklamace. Zbytek totalni katastrofa a jednani pod urovni zvirat.

Urcite jednani pani na infolince reklamace, posudek reklamace,oni nejdou hodinky zapnout a ani nabit a videl to i zamestnanec reklamaci a uznal to. Najednou servis rekne,ze jsou v pohode a funguji. Urcite dvojky hraji fer. Kazdopadne,radeji Alzu,Datart a ja nevim co dal. Czc uz nikdy!

Filip před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Snad jen to, že dodají to, co si člověk objedná

Pokud u zboží ale nastane závada, tak nečekejte, že vím reklamaci uznají a nějak se k tomu postaví. Mně u očividné závady Roborocku s7, která se projevila již během 2 měsíců používání a výrobce mi potvrdil, že se o závadu jedná, CZC stále trvdí již u 2. reklamace, že je vše v pořádku...NIKDY VÍCE!!!!

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Euro Card, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Úvěrové karty (Aura karta)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje

Kategorie